Församlingsutflykt

to 6.6 kl. 10.00 - kl. 14.00

Den årliga utflykten för församlingens medlemmar

FÖRSAMLINGENS ÅRLIGA UTFLYKT

Varje år ordnar församlingen en utflykt under juni månad. I år bestämde församlingslunch-gänget att utflykten skulle gå till Lemland. Utflykten äger rum den 6 juni kl. 10-14. Vi startar kl. 10.00 från Saltvik med gemensam busstransport till Lemlands kyrka där vi får en guidad rundtur i kyrkan av kyrkoherde Benny Andersson, innan vi sedan äter lunch vid Mormors gröna hus. Efter lunchen & kaffe finns en stund att titta runt.  Sedan tar vi oss tillbaka till Saltvik senast till kl. 14.

Priset för utflykten är 10 euro/person. Betalas på plats till tf. diakoniarbetaren.

Anmälan sker till tf. diakoniarbetare Laura Serell eller till pastorskansliet senast 24 maj 2019. I samband med anmälan meddela gärna om allergier/dieter.

to 27.6 kl. 14.00 -15.00

to 4.7 kl. 14.00 -15.00