Utflykt

ti 12.6 kl. 09.00 - kl. 17.30

Mariehamn

Församlingns traditionsenliga utflykt, i år går den till Mariehamn.

Den 12 juni ordnar församlingen en utflykt som i år går till Mariehamn. Vi åker mot Mariehamn från Saltvik kyrka kl. 9.15 den 12 juni.

Nedan följer ett preliminärt program, vi förbehåller rätten till förändringar.

Under dagen kommer vi att besöka Ålands sjöfartsmuseum och få en guidad tur där. Efteråt åker vi till Emmaus returcafé och äter en lunch tillsammans. Efter lunchen blir det guidning i S:t Görans kyrka och därefter kaffe i församlingshemmet tillsammans med kyrkoherden Mari Puska från Mariehamns församling. Innan vi åker tillbaka till Saltvik besöker vi ännu Sjökvarteret så det finns möjlighet att besöka t.ex. hantverksaffären SALT. Vi är tillbaka i Saltvik ungefär kl. 17.

Församlingen bekostar resan, men lunchen står en själv för. Lunchen kostar 9,50 euro.

Om det blir problem att ta sig till Saltvik kyrka kan du kontakta tf. diakoniarbetare Laura Serell, kontaktuppgifter här nedanför:

Anmälan är öppen fram till 18. Maj. Alla anmälningar ska göras till tf. diakoniarbetare Laura Serell per telefon 045 734 344 03 eller per e-post: laura.serell@evl.fi

Hjärtligt välkomna med!

to 26.7 kl. 14.00 -15.00